Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Bursa Auto Romana

Bursa auto este un sistem inteligent de promovare si tranzactionare a autoturismelor. Cea mai mare pondere a informatiilor este data de anunturile de vanzare-cumparare a autoturismelor.

 

Beneficiul bursei auto este ca proprietarul autoturismului scuteste timpul pierdut cu vizionari inutile. Odata inscris in bursa auto, autoturismul aflat la vanzare sau inchiriere are o fisa/descriere foarte completa care cuprinde: date tehnice, an fabricatie, kilometrii parcursi, numar de identificare, date proprietar, date de contact.

 

Mai mult decat atat bursa auto va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii cum ar fi: inchirieri auto, auto lovite, schimburi auto, dezmembrari, service-uri auto, dealeri/parcuri auto, finantari auto, asigurari auto, linkuri utile, tractari auto, stiri din lumea auto etc.

 

Prin Bursa Auto aveti posibilitatea sa va publicati anuntul in 300 de siteuri cu profil auto, in 20 de ziare nationale, in peste 200 de ziare locale din intreaga tara si in peste 150 de ziare internationale.

 

Aceste pachete sunt foarte rentabile pentru dealeri/parcuri auto, precum si pentru persoanele care doresc sa-si promoveze mai bine oferta de vanzare sau inchiriere a autoturismului. Prin aceste pachete posesorul autoturismului are sanse mult mai mari sa-l vanda sau sa-l inchirieze intr-un timp relativ scurt datorita promovarii intense.

 

Pentru detalii va rugam sa accesati www.bursaauto.com.ro

 

 


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online