Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Bursa de cazare

Bursa de cazare este un proiect extrem de indraznet care vine in ajutorul vizitatorilor de a isi gasi vacanta ideala la cele mai bune preturi din Romania.

 

Personalul portalului va pune la dispozitie o serie de optiuni menite sa va usureze efortul de a detecta si achizitiona vacanta ideala vacanta ideala, sau de a organiza diverse evenimente cum ar fi zile de nastere, zile onomastice, nunti, botezuri si multe alte evenimente.

 

Dorinta de perfectiune si continua dezvoltare

Bursa de cazare isiĀ  doreste sa reprezinte cea mai importanta sursa de informare pentru petrecerea unei vacante in Romania. Fie ca plecati intr-un concediu, o calatorie de afaceri sau intr-un week-end de relaxare la o pensiune turistica, fie ca vreti sa descoperiti Delta Dunarii, Manastirile din Nordul Moldovei, Orasele Medievale, Maramuresul sau Litoralul, o vacanta la munte sau la mare, Bursa de cazare va fi intotdeauna punctul de pornire in alegerea destinatiei turistice dorite.

Multitudinea de informatii, trasee, unitati de cazare, poze, harti, va vor oferi sursa perfecta pentru alegerea unei locatii de petrecere a unei vacante reusite.

Siteul este in continua dezvoltare. Zi de zi adaugam noi informatii, hoteluri, vile, pensiuni turistice, poze, atractii, astfel incat sa va oferim o resursa completa pentru vacanta dumneavoastra.

Sunteti proprietarul sau managerul unui hotel, al unei pensiuni, vile, al unui motel, complex turistic sau apartament in regim hotelier? Bursa de cazare reprezinta o modalitate de promovare pentru a va asgiura un numar cat mai mare de turisti care va trec pragul. Internetul este recunoscut astazi ca principala sursa de informare si de rezervare in turism. Va asteptam sa va inscrieti locatia pe www.bursadecazare.ro


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online