Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Cazare in Bucovina

TRADITII SI ASEZARE GEOGRAFICA

Situata in nord-vestul Romaniei, Bucovina se invecineaza la nord cu Republica Ucraina (frontiera de stat) la sud cu judetele Mures, Harghita si Neamt la Vest cu judetele Maramures si Bistrita Nasaud iar la Est cu judetele Botosani si Iasi.

Bucovina este cunoscută pentru mănăstirile construite de foşti domnitori şi boieri moldoveni (Muşatinii, Alexandru cel Bun, Ştefan cel Mare, Petru Rareş, Ştefan Tomşa, Alexandru Lăpuşneanu, Familia Movileştilor ş.a.), fiecare cu culoarea sa specifică: Voroneţ (albastru), Humor (roşu), Suceviţa (verde), Moldoviţa (galben) şi Arbore (combinaţie de culori).

Împistritul ouălor este un obicei practicat în zona Bucovinei. În Săptămâna Mare, începand cu ziua de marţi până vineri, pe lânga simpla vopsire, se practică fie încondeierea cu pensula, fie împistritul, folosindu-se ceară. Cu timpul, tehnica încondeierii ouălor a ajuns la nivel de artă. Deşi femeile sunt cele care se ocupă de înfrumuseţarea lor, există, însa, şi excepţii când, familii întregi cunosc şi practică acest mesteşug. În zona Bucovinei tradiţiile supravieţuiesc cu greu schimbărilor însă exista oameni care duc mai departe meşteşugul împistritului şi care işi invată cu drag şi cu răbdare copiii tainele încondeierii oualor

 

CAZARE IN BUCOVINA

Explore Bucovina este locul ideal pentru cei care cauta cazare in Bucovina. Aici gasiti cele mai bune oferte de cazare romanesti. Turism romanesc la un click distanta.

Va oferim vacanta ideala in zona Bucovinei, oferindu-va locuri de cazare la preturi accesibile in conditii extrem de bune. Personalul nostru va sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi vacante de neuitat, in locul unde atmosfera de basm este la ea acasa. Va oferim cele mai bune servicii pentru ca dumneavoastra sa nu duceti lipsa de nimic si sa profitati la maxim de frumusetile din Bucovina. Veti avea parte de o atmosfera placuta.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.explore-bucovina.ro


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online