Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Inchiriere Iahturi

O varietate larga de yachturi echipate gata de calatorie

In fiecare an, se adauga valoare flotei deja existente achizitionand yachturi noi, ultimele modele, progresiv innoind flota. Gama de yachturi incepe de la 30′ ( 9 metri) si se termina la 51 de picioare (16 metri), de la 2 pana la 6 cabine, 1 pana la 5 bai. In mod special yachturile destinate inchirierii se comanda dotate cu toate optionalele si noutatile de ultima ora, echipate complet, pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Principala preocupare a noatra este intotdeuna legata de calitatea serviciilor, adica cele mai bune yachturi adaptate nevoilor si conditiilor dumneavoastra combinate cu cele mai bune servicii adiacente, in raport cu preturile rezonabile. Acest fapt este sustinut de diversitatea serviciilor in cele trei game:

Gama Prestige – pentru clientii care vor sa inchirieze cele mai noi yachturi, incluzand cele mai noi modele si echipamentul de ultima ora la cele mai inalte standarde cu toate optionalele posibile: parbriz (paravant), copertina bimini, autopilot, vinci electric de ancora, GPS, frigider electric si apa calda. Toate aceste yachturi au maxim 3 ani vechime.

Gama Class – pentru clienti care isi doresc un yacht normal, obisnuit, la fel de bine echipat fara sa fie neaparat ultimul model si ultima tehnologie. Toate aceste yachturi au maxim 5 ani vechime.

Gama Economic – aceasta gama include yachturi foarte bine intretinute si echipate, cu o rata de inchiriere bine adaptata bugetelor mai reduse.

Program de back-up service pentru o vacanta fara griji

Noi suntem convinsi ca facem tot posibilul pentru ca yachturile sa fie in cea mai buna stare si la cele mai inalte standarde , dar totusi dupa cum stiu toti enziastii de yachting, in navigatie exista si lucruri care se intampla fara voia dumneavoastra. In nefericitul caz in care ceva nu merge cum trebuie in timpul calatoriei dumneavostra, informati marina din care ati plecat in calatorie imediat. Exista telefoane la care puteti suna non stop si unde va va raspunde personal calificat. In majoritatea zonelor in care veti naviga, Kiriacoulis are contractori si tehnicieni locali care vor analiza imediat problema cu care va confruntati si se vor ocupa de rezolvarea ei.

Iata o trecere in revista a minunatelor destinatii de vacanta pe care vi le ofera Kiriacoulis:

  • In Grecia – Atena, Cyclades, Skiathos, Rodos, Kos, Corfu, Lefcas
  • In Italia – Sicilia (Sant’ Agata), Sicilia (Marsala), Sardinia (Portisco), Sardinia (Carloforte), Toscana (Elba), Toscana (Pimbino), Agropoli.
  • In Croatia – Pola, Zadar Biograd, Split
  • In Franta – Bormes
  • In Turcia – Bodrum, Marmaris
  • In Caraibe – Martinique, St. Lucia
  • In Malta – Birgu

Preturile pentru aceste minunate vacante incep de la 200 euro/ saptamana/ persoana!

Acum , dupa ce v-am prezentat un ABC al acestei companii si al activitatii pe care o desfasoara, nu va mai ramane decat sa pasiti cu incredere in lumea yachtingului de agrement si sa va lasati prada frumusetilor naturale, relaxarii totale, exotismului, toate acestea , bineinteles , pentru ca meritati.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati:


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online