Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Infiintare Firma

Ambient Consulting reprezinta o echipă cu experiență vastă ce are în componentă cadre cu înaltă calificare profesională: avocat specializat în dreptul comercial, expert contabil pentru consultantă financiar-fiscală si inspectori de protectia muncii, de resurse umane si pentru situatii de urgentă.

Termenele de eliberare a actelor de la Registrul Comertului sunt unice, nu există taxă de urgentă.
Nu se ia în considerare data depunerii dosarului si nici data eliberării acestuia.
Vă prezentăm termenele de la Registrul Comertului București (pentru cele mai uzuale înregistrări), unde în proportie de 99,9% se respectă termenul de eliberare a înregistrărilor. În alte judete este posibil ca, desi la depunere să se elibereze un bon cu data legală de ridicare a actelor, în realitate să existe o întârziere de 1-5 zile.

Înfiintări societățI: 3 zile lucrătoare
Înfiintări PFA, IF, II: 1 zi lucrătoare
Mentiuni (inclusiv suspendare): 4 zile

Certificate constatoare: 3 zile normal, pe loc cu urgentă
(aceasta este o exceptie, se poate plăti urgentă)

Copii certificate: 2 zile

Pentru a mentine preturile mici, putem avea perioade cu încărcare mare si ca atare avem nevoie de o perioadă de maxim 4 zile lucrătoare în care să facem rezervarea de nume, să tehnoredactăm actele, să întocmim dosarul, să îl depunem la Registrul Comertului si să ridicăm actele eliberate de acesta.

Exemplu: înfiintare societate comercială – durata maximă este de 4 zile + 3-4 zile = 7-8 zile. Termenul este depăsit dacă trebuie să ne furnizati un document pe care îl obtineti mai târziu, ca de exemplu acordul asociatiei de proprietari în cazul sediului social situat într-un apartament la bloc.

Pentru cei care se grăbesc foaret tare am introdus o taxă de urgentă (100 lei – 150 lei), pentru a obtine actele cu 4 zile mai rapid. Astfel în cazul înfiintării unei firme, termenul se scurtează de la 7-8 zile la 4 zile lucrătoare în total (1 zi pentru rezervare, tehnorecatare, întocmire, depunere, ridicare + 3 zile durata eliberării de la Registrul Comertului).

De asemenea termenul poate fi depăsit dacă judecătorul delegat la Registrul Comertului consideră că societatea nu îndeplineste conditiile legale pentru a fi autorizată, deoarece clientul insista ca inregistrarea sa fie efectuata numai in anumite conditii impuse de el, chair daca noi i-am precizat ca exista riscul ca dosarul sa fie amanat sau respins.
Exemplu: se face rezervarea denumirii numai în limba engleză, dar legea prevede că numele trebuie să fie în primul rând în limba română.

Fiind clientul nostru de la început, vă cunoastem cel mai bine caracteristicile. De aceea credem că vă putem oferi mai multe servicii utile si vitale activitătii dumneavoastră. Bineînteles, preturile sI competenta sunt la acelasi nivel cu care v-am obisnuit: primul nivel mic si al doilea nivel mare.


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online