Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Inmatriculari Auto

Inmatriculam orice tip de autoturism in Bulgaria, indiferent de norma de poluare sau capacitatea cilindrica. Asiguram documente de proprietate (factura, contract de vanzare-cumparare) pe numele clientului.

Autoturismul este inmatriculat permanent cu posibilitatea inscrierii ulterioare in Romania. In pret este inclus ITP-ul, asigurarea obligatorie, taxele de inmatriculare, impozitul pentru 1 an, inclusiv taxa Eco introdusa recent in Bulgaria.

In pret este inclus ITP-ul, asigurarea obligatorie, taxele de inmatriculare, impozitul pentru un an si comisionul nostru.

La final sigur veti fi multumit deoarece toate actele:Cartea masinii,Talonul,Dovada Itp,Asigurarea valabila 1 an,contract si procura vi se predau in original.

Primul factor care vă determină să găsiți o soluție în afara legislației românești este modalitatea de impozitare absolut iresponsabilă și lipsită de rațiune a guvernului român.

Taxa de primă înmatriculare, taxa de mediu, costurile RCA și in special noua grilă de IMPOZITARE, dar si NOUA TAXA DE POLUARE sunt motive din ce în ce mai solide ce vă determină să vă reorientați către legislația bulgărească, legislație ce se supune normativelor de liberă circulație a mărfurilor, conforme legislației U.E.

 

Avantajele unei colaborari cu firma noastra de inmatriculari auto Bulgaria

  • Livrare rapida a autoturismului
  • Seriozitate si transparenta
  • Consultant disponibil non-stop in vederea informarii despre starea autoturismului pe toata perioada inmatricularii
  • Preturi extrem de decente

Pentru detalii va rugam sa accesati www.borgomar.ro


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online