Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Intermedierea de credite bancare

Vrei un credit pentru o casa, pentru o masina sau pur si simplu, un credit? Drumul la banca si cozile interminabile iti dau dureri de cap?

AMBIENT CONSULTING ITI SARE IN AJUTOR CU PROMPTITUDINE SI PROFESIONALISM

Iti prezentam ofertele bancilor si te ajutam sa alegi varianta cea mai avantajoasa pentru tine.

Venim la tine acasa, la munca sau in parc si iti preluam documentele pentru a nu-ti pierde timpul pe drumuri.

Iti pregatim dosarul de credit, ne ducem la banca in locul tau pentru a-ti depune documentele, sarcina ta este doar sa semnezi contractul si sa-ti iei banii.
Toate tipurile de credite pentru tine!

 

PERSOANE FIZICE

Pe langa sprijinul oferit in identificarea produsului bancar optim pentru tine, noi te consliem in alegerea tipului de credit potrivit dorintei tale, te sprijinim la intocmirea documentatiei, iti depunem dosarul de credit la banca si in cel mai scurt timp vei afla daca cererea ta a fost aprobata.

Impreuna vom stabili ziua si ora in care te poti prezenta la banca in vederea semnarii contractului de credit, trebuie doar sa accesezi paginile cu descrierea fiecarui produs de credit in parte, sa-ti alegi produsul de care ai nevoie si sa ne contactezi pentru a stabili o intalnire cu unul dintre consultantii nostri.

PERSOANE JURIDICE

Trebuie doar sa ne contactezi si consultantul nostru iti va sta la dispozitie. Ii vei spune ce necesitati, ce planuri de dezvoltare are compania ta, urmand ca impreuna sa alegeti creditul cel mai avantajos si perioada de rambursare cea mai convenabila.

Puteti opta pentru o linie de credit care sa acopere varful de plati pe termen scurt sau puteti obtine finantare pe termen mediu si lung pentru achizitionarea de echipamente necesare pentru dezvoltarea afacerii pe care o conduceti.

Consultantul nostru iti va prezenta ofertele mai multor banci, incepand de la dobanda, valoarea tuturor comisioanelor, durata de acordare a creditului, cat si suma maxima si moneda in care vrei sa contractezi aceasta finantare.

Odata alegerea facuta, vei primi de la consultantul nostru un set de formulare care trebuiesc completate, cat si o lista cu documentele companiei ce urmeaza a fi atasate la dosarul de credit.

Dupa completarea formularelor, consultantul nostru le va prelua impreuna cu celelalte documente solicitate de banca, va verifica continutul lor si le va preda bancii respective, urmand ca in cel mai scurt termen sa iti comunice raspunsul bancii cu privire la solicitarea de credit.

Pentru detalii va rugam sa accesati urmatoarele website-uri partenere:

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati website-ul partener www.terenurirate.ro


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online