Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Recuperare creante persoane fizice sau juridice

Compania de recuperare creanţe Ambient Consulting  este conştientă de importanţa recuperării rapide a creanţelor, de aceea ne dorim să oferim tuturor celor care au probleme cu creanţele nerecuperate, serivicii prompte şi rapide de recuperare a acestora.

Prin colaborarea cu compania noastră veţi realiza importante economii financiare. Astfel, veţi realiza următoarele economii:

  • nouă nu va trebui să ne achitaţi salarii, prime, concedii;
  • nu va trebui să achitaţi pentru cei care lucrează pentru dvs. impozite şi contribuţii de asigurări sociale, lunare;
  • nu va trebui să faceţi investiţii în ceea ce priveşte aparatura necesară dotării unui nou birou (calculator, soft, impirmantă, telefon etc)
  • nu va mai trebui să faceţi cheltuieli pentru a contacta debitorii, pentru a le verifica patrimoniul etc. Noi vom face aceste cheltuieli, fără a avea pretenţia de a vi le solicita înapoi, indiferent de rezultatul recuperării creanţei;
  • în cazul creanţelor certe, lichide şi exigibile, nu va mai trebuie să achitaţi taxa judiciară de timbru, pe care noi o vom achita.

Recuperare creante/datorii/debite este un serviciu care va degreveaza de gestionarea proceselor necesare recuperarii creantelor firmei dumneavoastra, avand in vedere faptul ca aceste procese si etape necesare pentru recuperare de creante necesita un inalt nivel de pregatire juridica si economica, dar si abilitati si experienta personale ale personalului implicat.

Implicarea unei firme specializate in recuperare de creante, pe langa faptul ca va cantari greu in ochii debitorilor dumneavoastra, va da si posibilitatea de a contracara si preintampina eventualele actiuni cu rol de a amana si evita plata din partea debitorilor dumneavoastra.


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online