Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Rent a car [inchiriere auto]

Inchirieri pe termen scurt [DETALII PE www.borgomar.ro]

BORGOMAR inchiraza o gama larga de autoturisme cum ar fi: Opel, VW, Seat, Mercedes, Ford, etc. pentru o perioada de minim 3 zile. Cu ajutorul autoturimelor pe care vi le punem la dispozitie va veti bucura de un transport sigur si de incredere.

Inchirieri pe termen lung [DETALII PE www.borgomar.ro]

BORGOMAR inchiriaza autoturisme de lux, diferite marci, pe o perioada nedeterminata atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. In acest fel aveti posibilitatea de a avea propria dvs. flota, fara a va angaja la responsabilitatile de a detine autoturisme. Va puteti elibera de responsabilitatile suplimentare generate de detinerea unei flote auto si veti castiga timp, bani si nu veti bloca capital. Inchirierile pe termen lung sunt deductibile, spre deosebire de autoturismele aflate in proprietate. Taxa pentru inchirierea lunara este fixa si stabila pentru intreaga perioada contractuala.

Avantajele inchirierii unei flote: [DETALII PE www.borgomar.ro]
– lipsa cheltuielilor generate de intretinere si reparatii, anvelope, inspectii tehnice periodice – lipsa cheltuielilor de asigurare, impozite etc
– contracte flexibile pe termen lung, conform nevoilor dvs.
– lipsa finantarilor care sunt constisitoare si a blocarii capitalului pe termen lung

Inchirieri auto cu sofer [DETALII PE www.borgomar.ro]

Este un serviciu dedicat oamenilor de afaceri sau turistilor care vin in Bucovina. Acest serviciu este destinat mai ales turistilor care vor sa viziteze atractiile turistice din Bucovina pe care le gasiti pe www.explore-bucovina.ro, deoarece compania noastra are personal calificat in domeniul turismului (translator, ghid turistic).

Intermedieri pentru inchirierea autoturismelor [DETALII PE www.borgomar.ro]

Acest serviciu este destinat persoanelor fizice sau juridice care detin autoturisme, si care doresc sa aiba un venit suplimentar. Pentru un anumit procent din valoarea totala a contractului, firma noastra va gaseste clienti pentru a va putea inchiria autoturismul.


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online