Ambient Consulting
financial team performance
Get Adobe Flash player

Testimonials

Alin Patrascu, Director General: Firma mea se taraia de pe o luna pe alta insa de cand am primit sustinere din partea companiei dumneavoastra, acum am totul foarte bine structurat, si sunt extrem de multumit de veniturile incasate lunar. Va multumim!

 

Cristian Dascalu, Director Comercial: Am reusit sa obtinem din partea dumneavoastra un program de finantare extrem de avantajos personalizat dupa nevoile firmei noastre. Va multumim!

 

Alina Voinescu, Marketing Manager: O poveste de succes, asta spun acum apropiatii mei cand le povestesc despre activitatea mea cu aceasta companie. Sunteti niste profesionisti si ati reusit sa ne readuceti pe linia de plutire cu solutii performante si optime. Va multumim din inima!

 

Cristian Barbuceanu, Marketing Manager: Intradevar avantajos! Imediat dupa ce un consultant din partea dumneavoastra ne-a prezentat planul de consultanta, am fost extrem de incantati, am colaborat si iata, astazi avem un profit extrem de mare, chiar si in aceste vremuri destul de grele.

 

Andrei Panainte, General Manager: Va multumesc din suflet pentru profesionalismul si performanta de care ati dat dovada. Gratie planului dumneavoastra de management am reusit sa realizam cea mai buna firma de IT din orasul Hunedoara. Va multumim.

 

Iulia Dascalescu, Office Manager: Am inchiriat prin intermediul dumneavoastra o flota de 24 masini de la Borgomar SRL in momentul cand am avut o delegatie mare din strainatate de la firma mama. Totul a decurs conform planului si a iesit exact asa cum trebuie. De aceea va multumesc din suflet.

 

Julia Alexa, General Manager: Va multumesc din suflet pentru profesionalismul si performanta de care ati dat dovada. Gratie planului dumneavoastra de management am reusit sa realizam cea mai buna firma de IT din orasul Hunedoara. Va multumim.

 

Andrei Panainte, Secretara: Extrem de seriosi, extrem de siguri si rapizi. Am inchiriat un Yacht de la voi in urma cu 1 luna de zile pentru un Team Building la compania la care activez. Totul a decurs IMPECABIL! VA FELICIT

 

Jean Vornicu, General Manager: Bravo baieti, calitate, super rapiditate si promptitudine. Va respect din toata inima!


Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web - promovare web - creare magazin online